Göfast Gruppen

Avdelningar


Hela kedjan tjänster för byggnation och underhåll av fastigheter ingår i vår portfölj.

Vi åtar oss större entreprenader med totalansvar och mindre specialuppdrag. Bland kunderna finns flera kommuner samt större och mindre fastighetsbolag.

Bygg

Vårt samkörda byggteam utför varje uppdrag med gemensam planering och stämmer kontinuerligt av jobben fram till besiktning och överlämning av nycklar.

Snickeri

Från vår välutrustade snickeriverkstad levererar skickliga finsnickare i samarbete med våra andra snickare allt från altare, skeppsinredning till fönsterbågar. De tar också direktbeställningar från förvaltare, fastighetsägare samt andra byggföretag.

VVS

Våra VVS-montörer levererar snabba och kvalitativa jobb för bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder även klottersanering och högtrycksrengöring. När det gäller yrkeskategorier som vi inte har i huset, t ex måleri, har vi utarbetat nära och långsiktiga samarbeten med duktiga underentreprenörer.

El

Göfast Gruppen erbjuder funktionella och miljövänliga lösningar inom el. Vi går igenom dina behov och definierar uppdraget tillsammans med dig.
Vi erbjuder rådgivning, installation och underhåll.

Undertak

Vi erbjuder montage av många olika undertakstyper, specialvarianter för vägg- och rumsakustik, ljudreduktion, absorption, brand och hygien.

Plattsättning

Kakel och klinkers i badrum, skolor och entréer är vanliga uppdrag för vår avdelning för plattsättning. Vi har givetvis certifiering från GVK.

Golv

Vi arbetar framförallt med linoleumläggning i lägenheter, kontorsrum, på skolor och äldreboenden, samt i offentliga miljöer. Plastmattor lägger vi mestadels i badrum. Vi arbetar mycket med parkettläggning och nivell-golvsystem.

Tveka inte att kontakta oss förfrågningar. Hitta respektive projektledare under kontakt.

Sören
Knutsen
Golv
Johan
Janemyr
Bygg